II JFET Barcelona

II JFET Barcelona
El proper 22 de març tindrà lloc a l’Escola d’Enginyeria de la UAB les segones Jornades de Foment d’Estudis de Telecomunicació (JFET) del Consejo Estatal de Estudiantes de Telecomunicación (CEET) fundat el 1989 per representar als estudiants de telecomunicació a nivell de l’Estat Espanyol.
 Aquest any els representants d’estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la UAB són els encarregats de l’organització d’aquest esdeveniment, el qual acollirà més de +50 representants d’estudiants de tot Espanya, així com els estudiants de l’Escola d’Enginyeria i d’altres universitats catalanes. Les jornades estan plantejades per a què els estudiants assisteixin a conferències que impartiran empreses i institucions públiques, com l’Ajuntament de Barcelona, i visitin centres de recerca de renom, tot coneguent de primera mà què significa ser Enginyer de Telecomunicació.

Comptarem amb la participació de diversos experts del sector de les Telecomunicacions així com institucions catalanes com ara l’Ajuntament de Barcelona o el Sincrotró – Parc de l’Alba. Trobareu tota la informació a jfet.ceet.org.es

 jfet2
Habilidades

, , , ,

Publicado el

25/03/2017