Jornada de Benvinguda

Jornada de Benvinguda

Benvingudes/ts enginyeres/s! En nom del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria us saludem i aprofitem per donar-vos la benvinguda a l’Escola d’Enginyeria i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Als que ja hi éreu, ben retrobats. Ànims i molta força per aquest nou curs acadèmic 2016/17.

Enguany no volem començar el curs sense coneixe’ns tots del tot. És per aquest motiu que hem organitzat una ‘Jornada de Benvinguda’ el proper dijous, 6 d’octubre, a l’exterior de l’Escola d’Enginyeria. De què es tracta? Doncs molt fàcil! Aprofitar per coneixer estudiants d’altres graus i els propis de classe, passar una bona estona i per què no, ballar i aprofitar per pujar el nivell al Pokemon GO.

Què tenim preparat? Aquest any engeguem un nou projecte anomenat Game of Graus. Podeu fer el seguiment al FORO: http://foro.enginyeriauab.cat/ Com ja saps, a l’Escola convivim diferents branques de l’enginyeria, la qual cosa és molt enriquidora. A vegades ens preguntem, en un exercici de competència sana, quina enginyeria és superior a les altres…. i ara és el moment de descobrir-ho! Per això us proposem la competició Games of Graus. El dijous dia 6 d’octubre farem la presentació dels equips i la primera prova puntuable, durant la Jornada de Benvinguda. Si teniu qualsevol dubte us podeu dirigir a: [email protected]

Després d’aquestes proves seguirem amb una ‘Quedada Pokemon GO’. Segurament ja hauràs participat en alguna. L’organitzarem conjuntament amb els companys de NINTENDEROS i farem alguns concursos i torneigs amb l’ajuda de youtubers, molt relacionats amb el sector dels videojocs. També torneigs de FIFA i Call Of Duty. Acabarem a les 20.00 h i després tindrem 2h més, fins prop de les 22.00 h de la nit per ballar i fer el tancament de la jornada. Hi haurà música amb DJ i servei de barra a càrrec del Consell d’Estudiants d’Enginyeria. Tens algun dubte? No t’ho pots perdre! Aquí tens la programació resumida:

  • 14.00 – 15.00 h. Actuació castellera GANÀPIES UAB.
  • 17.00 – 18.00 h. ‘Survival’ del col·lectiu HVSZ UAB.
  • 17.00 – 18.00 h. Activitat del col·lectiu QUIDDICH UAB.
  • 17.00 – 17.30 h. Concentració Equips ‘Game of Graus’
  • 17.30 – 18.30 h. Primera Prova puntuable del concurs ‘Game of Graus’
  • 17.00 – 20.00 h. Torneigs FIFA i Call Of Duty (Vestíbul Escola d’Enginyeria)
  • 18.30 – 20.00 h. Quedada Pokemon GO amb NINTENDEROS + Youtubers.
  • 20.00 – 22.00 h. Cloenda Jornada. Música + DJ + Servei de Barra.

Consell d'Enginyeria UAB | Jornades de Benvinguda 2016

A continuació us detallem tot el segui d’activitats que es desenvoluparan durant la jornada:

ACTUACIÓ CASTELLERA GANÀPIES UAB. DE 14.00 A 15.00 H

Ets nou a la universitat i encara no has conegut a gent? T’agrada la cultura popular catalana i els castells? Vols conèixer gent d’altres facultats i indrets de Catalunya? Vols gaudir fent castells i conèixer gent nova? Ganàpies de la UAB és el lloc. Els Ganàpies de la UAB són la primera colla castellera universitària amb vint anys de trajectòria. El proper dia 6/OCT faran una actuació de 14.00 – 15.00 h a l’Escola d’Enginyeria, amb motiu de la Jornada de Benvinguda. No hi falteu!

Consell d'Enginyeria UAB | Ganàpies UAB

SURVIVAL DEL COL·LECTIU HvsZ. DE 17.00 A 18.00 H

El col·lectiu Humans contra Zombies té com a objectiu organitzar “Humans vs Zombies”, un joc de simulació a temps real originari dels EUA i dut a terme a tot el món. El proper dilluns 3/OCT comença aquest projecte a la UAB i el proper dia 6/OCT, amb motiu de la Jornada de Benvinguda per als estudiants de l’Escola d’Enginyeria, s’organitzarà un ‘Survival’, una activitat de curta durada que s’organitza per a dinamitzar els participants.

Consell d'Enginyeria UAB | HvsZ

ACTIVITAT UAB QUIDDITCH CLUB. DE 17.00 A 18.00 H

El col·lectiu UAB Quidditch Club és una entitat de la UAB a nivell esportiu que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de Quidditch Muggle a la Universitat, a nivell lúdic i de competició. El proper dia 6/OCT amb motiu de la Jornada de Benvinguda per als estudiants de l’Escola d’Enginyeria organitzaran una activitat  per a tots els qui volguin participar i provar aquest esport.

Consell d'Enginyeria UAB | UAB Quidditch Club

TORNEIG FIFA 2017 PS4. DE 17.00 A 20.00 H (VESTÍBUL)

FIFA 17 és un dels videojocs més competitius de consoles més jugat. El proper dia 6/OCT amb motiu de la Jornada de Benvinguda per als estudiants de l’Escola d’Enginyeria podràs participar en un increíble torneig presencial de FIFA17.

Es necessari inscripció prèvia: http://www.sonyers.com/evento/torneo-fifa-17-marca-y-gana-sul/

Consell d'Enginyeria UAB | Torneig FIFA17

TORNEIG CoD PS4. DE 17.00 A 20.00 H (VESTÍBUL)

Call of Duty és un dels videojocs més competitius de consoles més jugat. El proper dia 6/OCT amb motiu de la Jornada de Benvinguda per als estudiants de l’Escola d’Enginyeria podràs participar en un increíble torneig presencial de CoD Black Ops III.

Es necessari inscripció prèvia: http://www.sonyers.com/evento/torneo-call-of-duty-black-ops/

Consell d'Enginyeria UAB | CoD

TORNEIG SMASH BROS WII. DE 17.00 A 20.00 H (VESTÍBUL)

Super Smash Bros  és un dels videojocs més competitius de consoles més jugat. El proper dia 6/OCT amb motiu de la Jornada de Benvinguda per als estudiants de l’Escola d’Enginyeria podràs participar en un increíble torneig presencial del Super Smash Bros per a WII. Podràs guanyar una targeta per valor de 15€ per al eShop gràcies a Star Select.

Es necessari inscripció prèvia: http://www.nintenderos.com/evento/torneo-smash-bros-wii-u-smash-el-gran-esport-nul/

Consell d'Enginyeria UAB | Smash Bros

QUEDADA POKEMON GO AMB NINTENDEROS. DE 18.00 A 19.00 H

La febre Pokémon també arriba a la UAB. De la mà de Nintenderos, una altra activitat relacionada amb el món dels videojocs serà la ‘Quedada Pokémon GO’, sota el nom de Poké Tour Bellaterra. La trobada es farà el mateix 6 d’octubre a les 18:00 al carrer de les Sitges (Escola d’Enginyeria). També hi hauran torneigs en els quals els guanyadors rebran unes bosses d’esport de mertxandatge.

Consell d'Enginyeria UAB | Quedada Pokemon GO

BEER PONG – MÚSICA – DJ I SERVEI DE BARRA

Durant tota la tarda hi haurà servei de barra però serà a partir de les 20.00 h de la tarda quan la música començarà a sonar més fort. Fins prop de les 22.00 h de la nit serà el moment de ballar i fer la cloenda de la jornada, com no podia ser d’una altra manera. Dj Like s’encarregarà d’amenitzar la festa amb música ‘Tot Èxits’ i haurà servei de barra a càrrec del Consell d’Estudiants.

Consell d'Estudiants d'Enginyeria UAB | #MEMEnginy15

Habilidades

Publicado el

16/09/2016

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.